Dárek pro ženy

Ideální dárek pro ženy, kterým chceme vyjádřit velký dík za to, co pro nás všechno dělají. Všem maminkám, partnerkám, babičkám, sestrám nebo kamarádkám. V balení najdou vše, co potřebují k dennímu rozmazlování, které je v současné době, tolik potřebné. Udělejte jim radost! Více informací

445 Kč
368 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Lámete si hlavu nad tím, co potěší vaše nejdražší ženy? Vymysleli a zabalili jsme za vás balíček plný voňavých a lokálních dobrot. Rozmazlete je voňavou výběrovou kávou, lahodným čajem a kvalitní čokoládou. Každý si zaslouží svou chvilku.

Originální dárek pro ženy: Káva, čaj, čoko spoko. Navodí spokojenost.

Kouzelná chvíle pohody z valašské louky

V balíčku najdete sypaný bio čaj, který je plný bio bylin. Byliny jsou sbírány na valašské louce, která má certifikované ekologické zemědělství. Sypané čaje se skvěle připravují ve french pressu. French press lze pak také využít pro přípravu kávy. Čaj byl namíchán tak, aby dokázal navodit kouzelnou a pohodovou atmosféru. K voňavému čaji pak jen chybí svíčka a oblíbená knížka a hygge atmosféra je na světě.

Káva a čokoláda = velká láska

Součástí balíčku je také výběrová káva z Brazílie - Ponto Alegre, kterou s láskou pražíme u nás v pražírně v Luhačovicích. V chuti najdete kakao, oříšek a čokoládu. Káva by se měla mlít vždy těsně před její samotnou přípravou. Jakmile se totiž káva namele, tak ztrácí své jedinečné chutě a vůně. Pořiďte každému kávomilci mlýnek ke kávě.

Čokoláda v balíčku je mléčná. Čokoláda je speciálně vyráběna pro Lázeňskou kávu. Všichni víme, že čokoláda a káva je jedna velká láska. Dopřejte svým ženám to nejlepší.

Originální dárek pro ženy: Káva, čaj, čoko spoko. Navodí spokojenost.

Parametry a specifikace

Metoda přípravyMoka konvička, Espresso, Džezva, French press

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-