Mahlkönig E80 Supreme

pošli přes

Mahlkönig zahradní potřeby

Mahlkönig E80 Supreme
+ doprava zdarma

Mlýnek Mahlkönig E80 Supreme je momentálně nejrychlejším a nejpokročilejším prémiovým espresso mlýnkem své třídy na trhu. Ohromí svou velkou kapacitou, přesným dávkováním a schopností rychlého mletí bez kompromisů.  Výkonný motor je vybaven aktivní regulací teploty, která zajišťuje vysoký denní výkon a zároveň poskytuje jednotnost všech chuťových parametrů. Více informací

87 000 Kč
71 901 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Mlecí kameny o velikosti 80mm

Větší mlecí kameny jsou obecně lepší, protože jejich větší plocha umožňuje rozemlít větší množství zrn při menším počtu otáček. Čím méněkrát se musí kameny otočit, tím menší je tření, což snižuje riziko spálení kávy v mlýnku. Mlýnek E80 Supreme je vybaven masivními 80-ti milimetrovými plochými ocelovými kameny, které zajistí dokonalou rovnoměrnost mletí. Tyto 80mm mlecí kameny jsou schopny mlít rychlostí 6-7 gramů kávy za sekundu, což činí z mlýnku Mahlkönig E80 nejrychlejší mlýnek ve své třídě. Každá sada mlecích kamenů vystačí až na 2000 kg kávových zrn.

Tichý společník, který odvede skvělou práci

Pokud jste se někdy pokoušeli odpočívat nebo pracovat v kavárně, pravděpodobně znáte hukot mlýnku. Na hluk si časem zvyknete, ale nelze popřít, že pro některé lidi může být trochu rušivý. S tímto mlýnkem se však nemusíte bát hlasitého mletí. Tělo mlýnku, boční kryty izolované pěnou a speciální fólie za předním krytem - to vše pomáhá snížit zvuk mletí pod 70 dB.

Mahlkönig E80 Supreme profesionální prémiový mlýnek pro větší provozy
Mahlkönig E80 Supreme profesionální prémiový mlýnek pro větší provozy

Konstantní teplota i při plném vytížení

I při zvýšených otáčkách potřebných pro tak rychlé mletí je vnitřní teplota mlýnku E80 včetně jeho břitů pod kontrolou.  Aktivní chladicí systém poháněný dvěma ventilátory reguluje teplotu uvnitř mlýnku. S kameny této velikosti si můžete být jisti, že vaše kávová zrna zůstanou chladná i během dlouhého celodenního mletí. 

Kapacita zásobníku podle vašich představ

Mimořádně robustní zásobník na kávová zrna je prakticky nerozbitný. Díky použití šroubů se násypka na zrna a adaptér během používání nikdy neoddělí.  Zabudovaná ochrana prstů uvnitř násypky zaručí baristovu bezpečnost. Jednoduše ji naplňte až cca 1800 g kávových zrn a začněte mlít. V případě potřeby jsou k dispozici dvě volitelné velikosti zásobníku na zrna - menší cca 250 g jednotka nebo střední cca 1200 g verze. Standardní zásobník o hmotnosti 1800 g je vybaven roztomilou úchytkou na víku, které lze použít k uchycení například informační kartičky pro zákazníka, aby se dozvěděl více o aktuálně mleté kávě.

Velký displej s vysokým rozlišením

Mlýnek E80 Supreme je vybaven špičkovým barevným displejem o velikosti 88,3 mm, který je velmi uživatelsky přístupný.  Pomocí displeje můžete snadno kontrolovat statistiky a spravovat servis. Ovládací funkce mlýnku E80 Supreme umožňují rychlou orientaci v menu. Inovativní software je založen na nejmodernějších technologiích a má uživatelsky přívětivé ikony. Během několika vteřin nastavíte požadovaný recept a mlýnek je připraven k mletí.

Funkce Disc Distance Detection

Model E80 Supreme je vybaven technologií Disc Distance Detection, která vypočítává a zobrazuje fyzickou vzdálenost mezi mlecími kameny s přesností na 0,001 milimetru. Poté, co se rozhodnete pro konkrétní nastavení hrubosti mletí, můžete toto nastavení uložit na základě přesnosti detekce vzdálenosti disku. Tato funkce zaručuje, že bude mít vaše espresso při každé objednávce konzistentní kvalitu.

Mahlkönig E80 Supreme profesionální prémiový mlýnek pro větší provozy

Parametry a specifikace

TypElektrický
BarvaČerná
MateriálPlast, Nerezová ocel
Displejano
Velikost mlecích kamenů (mm)80 mm
Materiál mlecích kamenůOcel
Příkon (W)520
Tvar mlecích kamenůploché
Kapacita násypky (g)1800
PoužíváníProfesionální
ŠtítekPremium, Kvalitní
DoEspresso baru, Hotelu, Kavárny, Restaurace, Cukrárny
Dávkování mlýnkuNastavitelné
Funkce mlýnkuNastavení hrubosti, Displej
ProEspresso
Šířka výrobku19.5 cm
Výška výrobku58.3 cm
Hloubka výrobku28.3 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-