AeroPress Aerobie

AeroPress je řešením pro snadnou a rychlou přípravu kávy! Šikovný pomocník, kterého si jistě zamilujete! S tímto ručním kávovarem připravíte i doma vynikající kávu - přesně jako z Vaší oblíbené kavárny. Více informací

931 Kč
769 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 31.03

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Revoluční technika pro přípravu kávy? Pomocí AeroPressu připravíte kávu na úrovni a budete nadšení s výsledné chuti. AeroPress tak jak ho známe spatřil světlo světa teprve v roce 2005. Jeho snadné použití ocení začátečníci, ale ani mistři v oboru se nemusí stydět - v přípravě kávy s tímto šikovným pomocníkem se totiž pořádá i mistrovství světa!

Kombinace

Aeropress Aerobie je kombinací toho nejlepšího z metod přípravy kávy jako klasického dripperu a french pressu! Hlavní roli hraje píst s válcem a filtr, který zachytí i ty nejmenší částečky. Od roku 2014 je tento malý zázrak vyráběn z polypropylenu - díky tomu je ještě lehčí, více odolnější a snadno se čistí.

AeroPress Aerobie
AeroPress Aerobie

Rychlá příprava kávy

Najít konkurenci s ohledem na rychlost v příparvě kávy je téměř nemožné - jednoduše jej položte na šálek, naplňte Aeropress kávou a vodou a následně zatlačte na píst - hotovo! Díky takto vyvinutému tlaku se do kávy dostane více aromatických látek a konečná chuť kávy je ještě rozmanitější.

Příprava kávy více způsoby

Aeropress je znám různými možnostmi přípravy kávy. Například klasickým způsobem (dle doporučení výrobce) i tzv. převrácenou metodou přípravy kávy. Krátká doba louhování zajistí, že výsledný nápoj bude obsahovat méně kyselin! K jeho použití budete potřebovat už jen papírové filtry, díky kterým bude šálek kávy dokonale zbaven nečistot a kousků zrn!

AeroPress Aerobie
AeroPress Aerobie

Vhodný pro kterékoliv prostředí

AeroPress si můžete připravit, kde jen vás napadne. Domácí prostředí, cestování, horské procházky a také kempování. Jsou to výhody, které s sebou AeroPress přináší. Je totiž lehký a díky odolnosti materiálu, z kterého je vytvořen, může tuto službu pro vás zajistit. Vy si tak můžete připravit skvělou kávu kdekoliv!

Balení Aeropressu obsahuje

  • AeroPress
  • Násypku pro usnadnění dávkování kávy a vody do AeroPressu
  • Odměrku na kávu
  • Míchátko
  • Držák papírových filtrů
  • 350 ks papírových filtrů

AeroPress Aerobie

Parametry a specifikace

Objem250 ml
ZnačkaAeropress
BarvaČerná
MateriálPlast
Hmotnost0,2 kg
Maximální počet šálků3

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-