Fellow Prismo pro Aeropress

Při používání AeroPressu můžete mít tuto parádu! Fellow Prismo vám pomůže připravit kávový nápoj ve stylu espressa, jelikož dojde ke zvýšení tlaku při přípravě.Více informací

990 Kč
818 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 21.04

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Fellow Prismo je speciálně navržený tlakový ventil určený k použití s kávovarem AeroPress. Tento nástavec umožnuje vytvářet tlak pro vytvoření kávy ve stylu espresso.

Velikost tohoto nástavce je kompatibilní s rozměry AeroPressu a díky tomu jej jednoduše nasadíte místo stávajícího sítka. Součástí Prisma je kovové sítko s otvory 70 mikrometrů, které můžete opakovatelně využívat.

Káva vyrobená s Prismem se vyznačuje hustým a plným tělem a výraznou intenzitou. Připomíná kávu z moka konvičky nebo domácí espresso. Zředěná malým množstvím vody se stává chutným americanem.

Zařízení se skládá z plastového závitu a opakovaně použitého kovového filtru s otvory o průměru 70 mm, který eliminuje potřebu papírových filtrů. Uvnitř je namontovaný tlakově ovládaný ventil, který se otevírá pouze při stisku AeroPressu. Navíc vytvoří příjemnou krému.

Parametry a specifikace

ZnačkaFellow
BarvaČerná
MateriálPlast
Hmotnost0,1 kg

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-