ESPRO BLOOM POUR OVER

Inovativní dripper od americké společnosti ESPRO. Díky unikátnímu designu umožňuje dosáhnout vyšších extrakcí za kratší čas, což se projeví ve výsledné čistotě šálku kávy.Více informací

884 Kč
731 Kč bez DPH

Zboží k vám dorazí 29.04

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Pro ty, kteří nechtějí čekat

Espro Bloom Pour Dripper je jako stvořený pro toho, kdo je ve spěchu a nechce čekat, než se mu překape káva. Díky unikátnímu designu a speciálnímu užšímu tvaru umožňuje dosáhnout vyšších extrakcí za kratší čas. Je skoro o 30% rychlejší než klasický Hario V60 s tím, že si zachová stejnou kvalitu připravované kávy. Svou kávu si tedy můžete vychutnat již za 2 minuty!

Lepší chuť kávy

Ploché dno překapávače je v podstatě kovový mikrofiltr, který má přes 1500 spirálově umístěných malých otvorů. Ty zajistí konzistentní a vyšší extrakci a rovnoměrnější průtok kávy. Díky tomuto patentovanému mikrofiltru má výsledná káva více sladkou, jasnou a čistší chuť. Nerezový materiál odolá neopatrnému zacházení a nepřenáší chutě do výsledného nápoje. Ke snadnějšímu uchopení slouží silikonová guma na okraji dripperu.

Nerezový dripper s gumovým páskem Espro Bloom Pour Over
Nerezový dripper s gumovým páskem Espro Bloom Pour Over

Příprava kávy s Espro Bloom

Existují dva druhy přípravy kávy s Espro Bloom dripperem:

Pro přípravu čistého šálku kávy lze kávu filtrovat přes speciálně vyvinuté papírové Espro filtry. Výhodou tohoto způsobu přípravy je perfektně přefiltrovaná káva a následně snadné čistění dripperu

Druhou možností je příprava kávy bez použití jakýchkoli extra filtrů. Výsledná káva bude plnější a silnější chuti, a navíc  neprodukujete zbytečný odpad.

Recept od ESPRA:

  1. Položte svůj Espro Bloom dripper na hrnek. Vložte filtr a propláchněte ho, aby se tak uvolnily nechtěné papírové chutě.
  2. Nasypejte do něj 16.5g namleté kávy.
  3. Vodu ohřejte na 91-96°C a zalijte 50ml vody. Poté počkejte 30 sekund na bloom.
  4. Následně krouživými pohyby zalijte zbytkem vody (260ml).
  5. Po překapání uchopte filtr za silikonový okraj a odložte ho. Nyní je vše hotovo, a vy si můžete vychutnat svůj šálek kávy z tohoto skvělého dripperu!

Součástí balení je 10ks papírových Espro filtrů.

Nerezový dripper s gumovým páskem Espro Bloom Pour Over

Parametry a specifikace

ZnačkaEspro
BarvaStříbrná
MateriálSilikon, Nerezová ocel, Guma

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-