Grasslin mechanické spínací hodiny,16A

pošli přes

Grasslin mechanické spínací hodiny,16A

Mechanické spínací hodiny Grasslin jsou kvalitním spínačem od švýcarské společnosti. Spínání se nastavuje po 15 minutách a lze nastavit až 96 cyklů v průběhu 24 hodin. Jednoduché mechanické nastavení cyklu pomocí plastových zarážek.  Více informací

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Grasslin mechanické spínací hodiny,16A

Mechanické spínací hodiny Grasslin jsou kvalitním spínačem od švýcarské společnosti. Spínání se nastavuje po 15 minutách a lze nastavit až 96 cyklů v průběhu 24 hodin.

Jednoduché mechanické nastavení cyklu pomocí plastových zarážek. Využijete je pro spuštění osvětlení, ventilace, zvlhčovače nebo závlahy v době vaší nepřítomnosti. Mechanické spínací hodiny Grasslin se umísťují přímo do zásuvky a lze do nich zapojit vždy jeden „spotřebič“.(přes rozdvojku i dva,ale nedoporučujeme).

Maximální proud zátěže je 16 A.

Maximální výkon 3200 W.

Tyto hodiny jsou opravdový držák,který funguje. Není to žádný shit z Číny prodávaný v OBI a dalších řetězcích. Pokud nechcete vyhořet a mít jistotu spínání resp.vypínání používejte tento výrobek. Nezapomínejte na to,že při startu výbojky jsou startovací proudy opravdu vysoké.

Parametry a specifikace

Kategoriespínače
Typmechanické

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-