KeepCup Original Clear Moonshine S 227 ml

pošli přes

KeepCup zahradní potřeby

KeepCup Original Clear Moonshine S 227 ml

Nutnou součástí vaší ranní pracovní výbavy je jednoznačně praktický hrnek KeepCup! Originální hravý design znovu použitelného kelímku pro vychutnání oblíbeného teplého i studeného nápoje doma i na cestách! Více informací

389 Kč
321 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

KeepCup je skvělým společníkem na cesty, do přírody ale také na doma či do kanceláře. Svou velikostí uspokojí i milovníky cappuccina nebo latté. KeepCup je 100% ekologický a nápoj vydrží o 30 minut déle horký než v klasickém šálku. Hrnky jsou netoxické a jsou stylové. Užijte si hravé KeepCupy v různých barevných provedeních a pijte kávu ekologicky!

V čem je KeepCup jedinečný? Clear s růžovým držákem

KeepCup je australská značka ekologických hrnků, které posbíraly spoustu ocenění. Vše začalo v roce 1998, kdy si sourozenci Forsythovi otevřeli řetězec obchodů BlueBag, kde prodávali čerstvé sendviče, saláty a také kávu s sebou. Nelíbila se jim ale velká spotřeba materiálů a zbytečné znečišťování životního prostředí. A tak se zrodil nápad na výrobu kvalitních hrnků v příjemném designu, které by se daly používat znovu a znovu.  

Vlastnosti termohrnku keepcup

"Keep Cupy" jsou ekologické, netoxické, nahrazují plastové kelímky na jedno použití a káva a čaj v nich vydrží až o 30 minut déle horké, než v normálním hrnku. A jsou 100% recyklovatelné. Tento typ Keep Cupů je vyroben ze sodno-draselného skla, které vyniká vysokou odolností. Zároveň jsou vhodné do mikrovlnky i myčky nádobí. Jejich minimálně čtyřletá životnost je dalším dobrým argumentem, proč mít hrnek KeepCup a šetřit tak životní prostředí. Jsou lehké s 90% těsnivostí. Při přímém otočení začnou prokapávat.

Parametry a specifikace

Objem227 ml
BarvaFialová, Šedá
Vlastnosti termohrnkuVhodné do myčky
MateriálPlast
Šířka výrobku8.5 cm
Výška výrobku10.0 cm
Hloubka výrobku8.5 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-