Timemore Chestnut C2 Max černý
+ doprava zdarma

Timemore Chestnut C2 Max černý je ruční mlýnek na kávu s nastavitelnou hrubostí pro mletí kávy z nerezové oceli.  Více informací

2 600 Kč
2 149 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Vychutnejte si čerstvou kávu každý den

Tento mini ruční mlýnek dokáže připravit váš požadovaný zážitek z čerstvých kávových zrn – pociťte, jak se kávová zrna melou, když je ručně melete! Užijte si čerstvé aroma své každodenní kávy.

Vestavěný nastavitelný volič mletí

Vestavěný nastavitelný volič mletí, ruční mlýnek na kávu lze nastavit tak, aby bylo dosaženo libovolné požadované velikosti pouhým otočením knoflíku mletí. Můžete vařit pro French Press, Chemex, Drip, Cold Brew, Percolator, Aeropress, Turkish nebo Espresso.

Pohodlné ruční ovládán

Mlýnek na kávová zrna je vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nemusíte se starat o otravné dráty nebo neustále přemýšlet, zda fungují baterie. Náš ruční mlýnek mele snadno, takže zrnkovou kávu můžete mít dokonale namletou za pár minut. Skvělé pro kempování, turistiku, cestování a služební cesty.

Ultra tichý design zamykání

Odnímatelný klikový mechanismus zajišťuje, že eliminuje více než 90 % hluku, který produkují elektrické mlýnky a umožňuje vám začít s kávou kdykoli a kdekoli a užívat si zdravý život. Přenosný kompaktní ruční mlýnek TIMEMORE zachovává bohaté a originální aroma pro lepší chuť kávy. Jsou tou nejlepší volbou pro milovníky kávy!

Jednoduché použití, čištění a přenášení

K provozu nejsou potřeba žádné baterie, napájení ani dlouhé plastové kabely a tento mlýnek na kávu lze snadno rozebrat a vyčistit – stačí jej vyčistit kartáčem. Přenosná a kompaktní velikost navíc usnadňuje přenášení. Je ideální nejen pro domácí použití, ale také pro nošení venku nebo cestování.

Parametry a specifikace

TypRuční
BarvaČerná, Stříbrná
MateriálHliník, Plast
Displejne
Velikost mlecích kamenů (mm)38 mm
Materiál mlecích kamenůOcel
Tvar mlecích kamenůkónické
Kapacita násypky (g)30
PoužíváníDomácí
ŠtítekCestovní, Standard, Kvalitní
DoAuta, Domácnosti, Kanceláře
Dávkování mlýnkuManuální
Funkce mlýnkuNastavení hrubosti
ProFiltrovanou kávu
Šířka výrobku5.2 cm
Výška výrobku14.7 cm
Hloubka výrobku5.2 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-