Wilfa Svart Classic CCM-1500S stříbrný
+ doprava zdarma

Wilfa Classic je minimalistický a funkční kávovar na filtrovanou kávu. Krásný design a ideální parametry pro přípravu kávy z něj činí skvělou volbu pro každého, kdo si chce doma či v kanceláři vychutnat lahodnou kávu. Více informací

4 600 Kč
3 802 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Severská atmosféra u vás doma

Velmi oblíbená norská značka Wilfa představuje luxusní domácí překapávač Wilfa Svart Classic CMC-1550W. Sluší se zmínit, že byl oceněn, doporučen a certifikován Evropským centrem pro výrobu kávy (ECBC). Co to znamená? Že tento domácí překapávač je opravdu jednička ve své kategorii!

Snadná a rychlá příprava

Díky tomuto kávovaru připravíte snadno a rychle až 8 šálků kávy na jednou, a to vše za 5 minut. Její zásobník je schopen pojmout až 1l vody. Navíc bude svým luxusním vzhledem ozdobou vaší kuchyně. 

Jednoduchá obsluha překapávače

Ovládání tohoto domácího překapávače již nemohlo být snažší. Stisknutím jediného tlačítka vám tento přístroj připraví kvalitní filtrovanou kávu v rekordním čase. Během procesu přípravy kávy udržuje kávovar optimální teplotu vody v rozmezí 92 až 96 stupňů Celsia, pro správnou extrakci. Díky samoregulačnímu topnému  tělesu přístroj udržuje stabilní teplotu hotové kávy 40 minut. Po uplynutí této doby se překapávač automaticky vypne.

Domácí překapávač Wilfa Svart Classic CCM-1500S stříbrný
Domácí překapávač Wilfa Svart Classic CCM-1500S stříbrný

Co dalšího umí?

Jedinečná funkce DRIP STOP vám umožní kdykoli během procesu extrakci zastavit, kávu ochutnat a doladit podle svých požadavků. Indikátor čištění vás bude informovat o nutnosti údržby přístroje. K přípravě kávy se doporučuje 60 - 65 g na 1 l vody. Ideální použití s filtry Melitta 1x4 nebo Moccamaster velikost 4. 

Parametry a specifikace

BarvaStříbrná
ZnačkaWilfa
Mlýnek zrnkové kávyne
Napětí230V
Příkon (W)1550
Typ kávovaruPřekapávač
Šířka výrobku35.5 cm
Výška výrobku33.2 cm
Hloubka výrobku17.0 cm

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-