ASOBU KB900 COLD BREW COFFEE DŘEVO
+ doprava zdarma

Asobu KB900 Cold Brew o objemu 1000ml je přenosným kávovarem, který je určen k alternativní metodě přípravy kávy. Metoda kombinuje mletou kávu, studenou vodu a dlouhý čas louhování. Kávovar má všestranné využití a slouží i jako termoska, která uchová nápoj studený i horký až několik hodin. Připravit si v něm můžete i filtrovanou horkou kávu, nebo čaj.Více informací

1 606 Kč
1 327 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Ledová káva versus Cold brew

Cold brew – čili extrakce kávy za studena je novou generací ledové kávy. Při přípravě typické ledové kávy se zalévá káva horkou vodou a přidají se kostky ledu. Tím se vytvoří kyselejší hořký nápoj. Když ale naopak necháme louhovat kávu se studenou vodou, vznikne nám cold brew, který má o  80 % nižší kyselost, hlubší a jemnější přirozeně sladkou chuť s  extra dávkou kofeinu. Díky absenci tepla v procesu se také zachovávají antioxidanty, takže je cold brew zdravější a přirozenější variantou.

Asobu KB900 Cold Brew Coffee dřevo
Asobu KB900 Cold Brew Coffee dřevo

Udrží teplotu po celé hodiny

Pro Asobu Cold brewer vůbec nepotřebujete chladničku, což z něj dělá unikát mezi cold brew kávovary. Zásobník na vodu je vyroben z průhledného 100% nerozbitného Tritanu bez obsahu BPA s opakovaně použitelným a snadno čistitelným 18/8 superjemným sýtkem. To zajistí čistou, jemnou a lahodnou kávu. Přenosná láhev je vyrobena s funkcí vakuové izolace s dvojitou stěnou, takže váš nápoj vydrží studený i horký po celé hodiny.

Hlavní přednosti

  • Velmi jednoduché ruční čištění
  • Značně jednoduchá příprava a manipulace i díky tlačítku na přepuštění kávy/čaje
  • Ergonomické řešení vám zpříjemní manipulaci
  • Velmi zdařilý design
  • Neprospustné víčko

Jak na přípravu?

Nebojte, příprava cold brew je velmi jednoduchá! Naplňte sítko čerstvě namletou kávou, a poté krouživými pohyby zalijte studenou filtrovanou vodou. Tento postup opakujte třikrát. A je to! Vaše káva se začne louhovat .O 12 hodin později si už můžete vychutnat lahodnou kávu hedvábné chuti. Stačí pohnout těsněním, aby se otevřelo, a stisknout uvolňovací tlačítko. Následně se káva rafinovaně přelije do servírovací vakuově izolované karafy z nerezové oceli. Přidejte kostky ledu a mléko nebo smetanu a voilà! Vaše káva je připravena na celý pracovní den nebo 24-hodinový výlet. Je 100% odolná proti rozlití, takže se nemusíte bát, že se vám rozlije v tašce.

Asobu KB900 Cold Brew Coffee dřevo

Parametry a specifikace

Objem1000 ml
ZnačkaAsobu
BarvaHnědá
Hmotnost1 kg

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-