Bílá šalvěj - 100% přírodní esenciální olej (10ml) - Pěstík

Bílá šalvěj (Salvia apiana) se tradičně používá k výrobě tyčinek (smudge sticks) k obřadním účelům a indiáni z jižní Kalifornie ji široce používají jako šampon bez mýdla a kondicionér. V některých tradicích se věří, že má svou vlastní velmi silnou energii, která je schopna nejen vyčistit negativní energii, ale také přitáhnout pozitivní energii.Více informací

219 Kč
181 Kč bez DPH

Dostupnost: Skladem ihned

Zboží k vám dorazí 27.04

Upozornění: poslední kus skladem!

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Bílá šalvěj (Salvia apiana)

Esenciální olej z bílé šalvěje je destilován vodní párou z intenzivně aromatických listů rostliny Salvia apiana, pocházející z jihozápadních Spojených států a severozápadního Mexika, která se vyskytuje hlavně v pobřežních šalvějových křovinách v jižní Kalifornii a Baja California. Silnou, štiplavou, kafrovou vůni oleje z bílé šalvěje znají všichni, kteří tuto bylinu používali pro její proslulé ceremoniální a terapeutické účinky.

Využití oleje z bílé šalvěje

Uklidňující a čistící bylina bílá šalvěj byla již dlouho používána v obřadních očistných rituálech domorodými obyvateli Severní Ameriky. Bílý šalvějový olej je krásnou alternativou k pálení šalvěje pro ty, kteří mohou být citliví na kouření. Lze jej rozptýlit, aby se pročistilo prostředí v místnosti, nebo lze kapku potřít ruce, aby se dezinfikovala a pročistila energie. Olej z bílé šalvěje je také pravidelně začleňován do směsí pro zdravou podporu plic.

Esenciální olej z bílé šalvěje je široce užitečný pro vytváření směsí, které pomáhají čistit, podporují úlevu od bolesti a zánětu a podporují hojení pokožky. Je to skvělá volba pro podporu celkového zdraví a zářivosti pleti. Jeho uklidňující účinky mohou dokonce pomoci při kousnutí a bodnutí hmyzem. Emočně a energeticky má olej ze šalvěje chladivou a vysušující energii, která pomáhá uvolnit mysl, tiší úzkost a depresi a navozuje klid a vyrovnanost.

Jak používat

Olej je vhodný používat k aromaterapii.

Olej lze použít k obohacení kosmetických krémů, ke koupeli či masáži.

Jedná se o kosmetický přípravek, není určen k vnitřnímu užití.

Další informace

Použitá část rostliny: listy

Extrakční proces: destilace parou

Barva: světle žlutá až zelenožlutá tekutina

Země původu: USA

Parametry a specifikace

Objem10 ml
ÚčinkyPročištění místnosti
ZnačkaPěstík
CertifikaceZ udržitelného zemědělství, Vhodné pro vegany, 100% Organic
Druh olejeEsenciální olej
Roční obdobíLéto, Podzim
ÚčinekAfrodiziakální, Relaxační
Účel použitíBolesti svalů a zad, Péče o pleť, Péče o vlasy, Záněty
VůněBylinná
Od A do ZB

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-