DRIPPER HARIO V60-02 KERAMICKÝ ČERVENÝ

Díky keramickému dripperu zvládne připravit kávu jako od profesionála každý! Keramické provedení skvěle vede teplo a zajišťuje perfektní tepelnou stabilitu po celou délku přípravy kávy.Více informací

599 Kč
495 Kč bez DPH

Dostupnost: Tento produkt již není na skladě

Cena dopravy

Osobní odběr - Luhačovice: 0 Kč

Kontaktujeme Vás k osobnímu převzetí na hlavním výdejním místě Pražírně Lázeňská káva - Masarykova 149. Luhačovice

Doprava zdarma nad 1500 Kč

Víc informací

Chcete se při přípravě kávy vyhnout používání plastů, aby si káva zachovala svou dokonalou a plnou chuť? Použití kvalitní keramiky od japonské firmy Hario tento problém vyřeší! Produkty této značky patří k naprostým špičkám na trhu a nyní si ho můžete i Vy pořídit domů, navíc tyto drippery používají i ty nejlepší kavárny po celém světě. Keramika je známá tím, že skvěle vede teplo - díky tomu získáte skvělou chuť při extrakci kávy. Údržba a čištění jsou také snadné - s pomocí kvalitního povrchu můžete dripper bez výčitek umýt v myčce na nádobí. Velkou výhodou manuální přípravy kávy je fakt, že máte pod kontrolou přípravu nápoje od A do Z .

Káva, kterou připravíte tak bude naprostým originálem - vše záleží na postupu, který zvolíte, kávě, kterou použijete a délce louhování. Je čas experimentovat!  S touto variantou připravíte až 450ml výtečné kávy. Šálek kvalitní, filtrované, lázeňské kávy[/caption] Jak na to? Dripper jednoduše umístíte pod šálek, dovnitř dripperu umístěte filtrační papír a kávu (nejlépe čerstvě mletou a praženou) a prolijte – nespěchejte, tento proces by měl trvat zhruba 3 minuty. A zázrak je na světě! Vroubkované stěny jsou navrženy tak, aby pomáhaly odvádět tekutinu do dolní části dripperu a následně do šálku. Označení 60 znamená, že stěny svírají úhel 60° a to dodává dripperu typický tvar V. Jednoduchost a profesionalita v jednom. Pro perfektně připravený šálek jako od profesionála už Vám chybí jen dvě věci - kvalitní papírové filtry a Vaše oblíbená káva!

Dripper Hario V60-02 keramický červený

Obsah balení:

Dripper Hario V60-01 Odměrka na kávu v nezaměnitelném designu V60

Hodnocení: 100%

Keramický překapávač Hario V60-02

Keramické provedení dripperu vede skvěle teplo a zajišťuje perfektní tepelnou stabilitu po celou dobu přípravy kávy. Varianta V02 je vhodná pro přípravu 450 ml kávy. 

Díky překapávači máte celou extrakci plně pod kontrolou. Stěny jsou opatřeny vroubky, které napomáhají odvádět náboj do spodní části dripperu a dále do šálku.Filtr před přípravou důkladně propláchněte horkou vodou. 

Vhodné pro mytí v myčce.

Parametry a specifikace

ZnačkaHario
BarvaČervená
MateriálPorcelán
Hmotnost0,3 kg
Maximální počet šálků4

online podpora nákupu pohodlný nákupGarance vrácení pěněz doprava zdarma

    online podpora nákupu                 pohodlný nákup                garance vrácení peněz             doprava zdarma nad 1 500,-